Skip to content

Inspiratiebijeenkomsten en trainingen

Het programma Vitale Vakantieparken organiseert inspiratiebijeenkomsten en trainingen voor Veluwse vakantieparkeigenaren. Op deze manier helpt het programma Vitale Vakantieparken hen te groeien met hun bedrijf.

Kennis en ervaringen
Om ondernemers te inspireren bezoeken wij samen met hen vakantieparken op de Veluwe die vooroplopen op een bepaald thema. Ook organiseren wij bijeenkomsten waar we hun kennis over uiteenlopende onderwerpen vergroten. Bijvoorbeeld werkplaatsen waarin, samen met studenten, de online marketing van vakantieparken bekeken wordt. Of de training ‘Omgaan met gedoe’, waarin parkeigenaren en/of medewerkers leren hoe zij het beste om kunnen gaan met gasten die boos of gefrustreerd zijn. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten en trainingen wordt onderling veel kennis en ervaring uit de praktijk uitgewisseld door de deelnemers onderling en zijn er al veel contacten ontstaan tussen vakantieparkeigenaren.

Gratis activiteiten
Voor (eigenaren van) vakantieparken uit één van de gemeenten die deelnemen aan het programma Vitale Vakantieparken zijn de meeste bijeenkomsten en trainingen gratis.

Inspiratie
Hieronder enkele voorbeelden van trainingen die de afgelopen jaren gegeven zijn:

Training ‘Omgaan met gedoe…hoe doe je dat?

Reactie van een deelnemer: 

“De trainer en de acteur geven je handige tools voor je werk. Het is niet alleen theorie. Er zijn ook praktijkoefeningen zoals een rollenspel. Dat laatste vond ik buitengewoon leerzaam en leuk om te doen.”

Lees meer over deze training

De Digitale Werkplaats

Reactie van een deelnemer:

 “Het was leerzaam om van studenten actuele en creatieve input te krijgen!”

Lees meer over de Digitale Werkplaats

Training Gastgericht werken, dat geeft energie!

Reactie van een deelnemer:

“Veel geleerd over de verschillende typen karakters en wat dit voor effect heeft op het gedrag van anderen, maar ook op mezelf.”

Lees meer over de training

Agenda
Wil je weten wat er op het programma staat? Ga naar onze agenda voor de komende activiteiten.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Esther Karman (projectleider ondernemerschap): estherkarman@vitalevakantieparken.nl 

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.