Skip to content

Terugblik training ‘Omgaan met gedoe…hoe doe je dat?’

13-10-2023

Op 9 oktober was de training ‘Omgaan met gedoe…hoe doe je dat?’. Als parkeigenaar en/of medewerker wil je graag bijdragen aan de unieke vakantiebeleving van de gast. Maar soms heb je te maken met gasten die boos of gefrustreerd zijn. Hoe ga je hiermee om zonder het plezier in je werk te verliezen?

De deelnemers oefenden met lastige situaties. Dit deden zij met behulp van coach Deirdre Schokking en acteur Marie - Louise Mutsaerts. Alles draait om communicatie. Luisteren, samenvatten en doorvragen zijn daarbij de sleutels naar een goed gesprek. Er werd ook stilgestaan bij de persoonlijkheden van de deelnemers en hoe zij hun persoonlijkheid kunnen gebruiken in hun communicatie. Niet te snel in typeringen of (voor)oordelen denken, maar een gesprek neutraal houden. Hierdoor laat je ruimte voor het goede gesprek en voorkom je waarschijnlijk een hoop gedoe! Het was leuk om te zien hoe de deelnemers open en leergierig aan de training deelnamen. Ook werden er onderling ervaringen uitgewisseld.

Volgende activiteit: online marketing
Op 16 november 2023 hebben we weer een mooie activiteit; de Werkplaats online marketing! Tijdens een ochtendsessie ga je als ondernemer met studenten van het Saxion aan de slag met online marketing. Aan het eind van de ochtend heb je een mooie basis om mee verder te gaan. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meer informatie vind je hier.

Interesse in onze activiteiten?
Interesse in de activiteiten die wij voor ondernemers van vakantieparken organiseren? Houd dan onze website en LinkedIn pagina in de gaten. Vragen? Neem dan contact op met projectleider Esther Karman:  estherkarman@vitalevakantieparken.nl

foto decoratief

nieuws

Update agenda wet- en regelgeving

11-10-2023

Een belangrijk initiatief binnen het programma Vitale Vakantieparken is de Agenda wet- en regelgeving. Hiermee brengen we gedetailleerd in beeld hoe bestaande wet- en regelgeving aangepast moet worden om het bereiken van onze doelen mogelijk te maken.
Lees meer

nieuws: Update agenda wet- en regelgeving

nieuws

Gezocht: experts Kwaliteitsteam

09-10-2023

Het programma Vitale Vakantieparken inspireert, begeleidt en verbindt parkeigenaren op allerlei manieren. Zo zijn er vanaf 2017 maar liefst 80 parken ondersteund door het Kwaliteitsteam.
Lees meer

nieuws: Gezocht: experts Kwaliteitsteam

nieuws

Laat jouw bedrijf groeien door online marketing

05-10-2023

Online marketing kan veel voor je bedrijf betekenen, maar worstel je met dit onderwerp? Of wil je weten wat er (nog meer) mogelijk is qua online marketing voor jouw vakantiepark? Dan is de Werkplaats Online Marketing op 16 november iets voor jou!  Als vervolg op de ‘Digitale Werkplaats’ organiseert het programma Vitale Vakantieparken, samen met Saxion, weer een werkplaats speciaal voor vakantieparken.
Lees meer

nieuws: Laat jouw bedrijf groeien door online marketing

nieuws

Park op de Veluwe, de Veluwe op je park

02-10-2023

Hoe kun je je park zo inrichten dat je daarmee de natuurwaarden op het park zelf en in de omgeving maximaal versterkt. Dat is de opgave waar 4 bureaus en 11 vakantieparken mee aan de slag gingen.
Lees meer

nieuws: Park op de Veluwe, de Veluwe op je park

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.