Skip to content

Samenwerking bekrachtigd op landelijk congres VVP

06-07-2022 | Nieuws

‘We zijn goed op weg, maar nog lang niet klaar.’ Henk Lambooij, al sinds 2013 voorzitter van de stuurgroep Vitale Vakantieparken Veluwe, zette tijdens het landelijk congres Vitale Vakantieparken met overtuiging zijn handtekening onder de overeenkomst met VVP Drenthe en Overijssel. 

De drie VVP-samenwerkingsverbanden gaan de onderlinge samenwerking versterken en intensiveren. Niet alleen omdat de overeenkomsten in ambities, doelen en activiteiten vele malen groter zijn dan de verschillen. Ook omdat ze ervan doordrongen zijn dat de opgave die er ligt de komende jaren nog flink veel energie nodig heeft.

Door de krachtenbundeling kan effectiever en efficiënter gewerkt worden. Het gaat bijvoorbeeld om het gezamenlijk optrekken in het gesprek met Den Haag om de vraagstukken daar te agenderen en het Rijk actief te betrekken bij de oplossingen. Maar ook om het afstemmen van de onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten en het delen van kennis en ervaring.

foto decoratief

nieuws

Studenten presenteren onderzoeksresultaten ‘Energietransitie Vakantieparken’

23-06-2022

Inzicht in complexe materie is goede basis voor verder onderzoek Op woensdag 22 juni werd een jaar lang onderzoek afgesloten. Derde- en vierdejaars studenten van hogeschool Saxion onderzochten dit jaar in multidisciplinaire groepen hoe vakantieparken zich kunnen voorbereiden op de energietransitie.
Lees meer

nieuws: Studenten presenteren onderzoeksresultaten ‘Energietransitie Vakantieparken’

nieuws

Veluwe Verhuurt

30-05-2022

Steeds meer particuliere eigenaren van een chalet, stacaravan of recreatiewoning op de Veluwe verhuren hun vakantiewoning via een boekingsplatform aan toeristen.
Lees meer

nieuws: Veluwe Verhuurt

nieuws

Het programma Vitale Vakantieparken ná 2022: Wordt vervolgd!

21-04-2022

Het huidige programmaplan loopt eind 2022 af. De stuurgroep VVP initieerde daarom een rondgang langs alle deelnemende partners: gesprekken met alle bestuurlijke coördinatoren over de toekomst van het programma VVP na 2022.
Lees meer

nieuws: Het programma Vitale Vakantieparken ná 2022: Wordt vervolgd!

nieuws

Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging

21-04-2022

Bij de overdracht van een bedrijf komt veel kijken. Naast fiscale, juridische en andere praktische zaken spelen ook persoonlijke vraagstukken en emoties een rol.
Lees meer

nieuws: Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.