Skip to content

Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging

21-04-2022 | Nieuws

Bij de overdracht van een bedrijf komt veel kijken. Naast fiscale, juridische en andere praktische zaken spelen ook persoonlijke vraagstukken en emoties een rol. Hebt u of krijgt u te maken met een bedrijfsoverdracht? Dan kan onze nieuwe uitgebreide Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging u mogelijk helpen.

De Checklist bedrijfsoverdracht of -opvolging geeft tips voor verschillende thema’s: planning, bedrijfsvorm en contracten, financiën en administratie, overdracht binnen de familie, communicatie en relatiebeheer. Voor elk thema en alle stappen in het proces geldt vooral: blijf met elkaar communiceren.
 
Meer weten? Download de checklist bedrijfsoverdracht

foto decoratief

nieuws

Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

07-04-2022

Eigenaren verenigd op vakantieparken. Kaders, richtlijnen en tipsTijdens de drukbezochte bijeenkomst Eigenaren verenigd, hoe regel je dat? van 23 februari 2022 bleek maar weer hoezeer het onderwerp leeft.
Lees meer

nieuws: Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

nieuws

Werkbezoek Actie-agenda in de praktijk

01-04-2022

Dat de Veluwe het mooiste natuurgebied van Nederland is hoeft verder geen betoog, maar afgelopen vrijdag 1 april vormde het wel een bijzonder indrukwekkend decor voor een werkbezoek van het directeurenoverleg van de nationale Actie-agenda.
Lees meer

nieuws: Werkbezoek  Actie-agenda in de praktijk

nieuws

Opbrengsten Week van de Toekomst

26-03-2022

Tijdens de Week van de Toekomst, van 21 t/m 25 maart 2022, verdiepten vele deelnemers zich in het thema duurzaamheid. Dat deden ze in verschillende sessies, met elkaar en met experts, en elke dag rond een ander deelthema.
Lees meer

nieuws: Opbrengsten Week van de Toekomst

nieuws

Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

17-03-2022

Tweedaagse workshop woensdagochtend 6 april en 11 mei De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten met voor elk wat wils. De ene gast kiest voor een kleinschalig park met eenvoudige faciliteiten.
Lees meer

nieuws: Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.