Skip to content

Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

17-03-2022

Tweedaagse workshop woensdagochtend 6 april en 11 mei

De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten met voor elk wat wils. De ene gast kiest voor een kleinschalig park met eenvoudige faciliteiten. De ander zoekt juist luxe, vermaak en vertier. Hoe kun jij als ondernemer inspelen op de wensen en verwachtingen van je gasten? Daarover organiseert het programma Vitale Vakantieparken een gratis tweedaagse workshop op woensdagochtend 6 april en woensdagochtend 11 mei 2022.

Om je in je gasten te verdiepen maak je kennis met de Leefstijlvinder en pas je die toe op jouw praktijk. Dat doe je onder deskundige begeleiding van het Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd.
 
Doe mee en meld je aan via secretariaat@vitalevakantieparken.nl vóór 25 maart. Er is plek voor 20 personen, dus wees er op tijd bij.

agenda

Training: Omgaan met gedoe... Hoe doe je dat?

09-10-2023 De Lierderhoeve, Spoekweg 49, Beekbergen

De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten. Daar is voor elk wat wils te vinden. Eenmaal op jouw park aangekomen heeft je gast bepaalde verwachtingen.
lees verder

foto decoratief

nieuws

Tweede ronde cursus Natuur op je park gestart

17-02-2022

Na een succesvolle eerste ronde in 2021 is in januari de tweede ronde van de cursus Natuur op je park van start gegaan. Het programma Vitale Vakantieparken organiseert deze cursus voor recreatieondernemers die willen leren hoe ze de natuurwaarden op en rond hun park kunnen verhogen.
Lees meer

nieuws: Tweede ronde cursus Natuur op je park gestart

nieuws

Eerste resultaten pilot “Energietransitie Vakantieparken” gepresenteerd

17-02-2022

“Dit onderzoek is interessant voor vakantieparken op de hele Veluwe” EPE – In september 2021 is de pilot “Energietransitie Vakantieparken” gestart met als doel vakantieparken te helpen met de voorbereiding op de energietransitie.
Lees meer

nieuws:  Eerste resultaten pilot “Energietransitie Vakantieparken” gepresenteerd

nieuws

Bedrijfsoverdracht, goed over na gedacht?

17-02-2022

Op 19 januari organiseerde Vitale Vakantieparken, samen met Hiswa Recron en Alfa Accountants & Adviseurs, de online inspiratiesessie ‘Een toekomstbestendig (familie)bedrijf, hoe regel je dat?’ Bij de overdracht van een bedrijf komt veel kijken.
Lees meer

nieuws: Bedrijfsoverdracht, goed over na gedacht?

nieuws

‘Eigenaren verenigd, hoe regel je dat?’

17-02-2022

Als er op recreatieparken sprake is van verschillende eigenaren dan hebben zij zich vaak verenigd. Samen zorgen zij dan voor het beheer en onderhoud van de (gemeenschappelijke) voorzieningen op het park.
Lees meer

nieuws: ‘Eigenaren verenigd, hoe regel je dat?’

Door Vitale Vakantieparken weet ik dat ik er niet alleen voorsta. Het is trouwens tweerichtingsverkeer: ik wil graag mijn ervaring delen en een voorbeeld zijn

Ondernemer

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.