Skip to content

Training ‘Gastgericht werken, dat geeft energie!’

15-02-2023 | Nieuws

De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten. Eenmaal op jouw park aangekomen heeft jouw gast bepaalde verwachtingen. Maar niet iedere gast is hetzelfde. Hoe kun jij als ondernemer inspelen op de verschillende typen gasten? Hoe kun je nét even dat stapje extra zetten zodat jouw gast zich extra welkom voelt? Dit leer je allemaal tijdens de training ‘Gastgericht werken, dat geeft energie!’ op woensdag 22 maart. Deze training is gratis en wordt aangeboden door het programma Vitale Vakantieparken. Kom jij ook? Aanmelden kan tot 8 maart. Let op: vol is vol!

Tijdens de training werken we met een acteur. Op deze manier leer je goed in te spelen op de behoeften en verwachtingen van jouw gast. Hoe leuk en leerzaam is dat! We eindigen de training met een lunch zodat je ook nog even kunt netwerken met collega vakantieparken.

Wanneer : Woensdag 22 maart 2023

Tijdstip : Inloop vanaf 09:00, start om 09:15 uur, einde rond 13:00 uur

Locatie : Camping De Boshoek, Harremaatweg 34 in Voorthuizen

Voor wie?      
Ondernemers van vakantieparken in de gemeenten die deelnemen aan het programma Vitale Vakantieparken. Dit zijn de volgende gemeenten: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@vitalevakantieparken.nl (vóór 8 maart). Er is plek voor 12 personen, dus wees er op tijd bij. Per park is er voor één persoon plek. Vermeld bij de aanmelding: de naam van het park, de naam van de deelnemer en de functie van de deelnemer.

Meer informatie
Wil je eerst nog meer informatie of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar Esther Karman, projectleider van Vitale Vakantieparken: estherkarman@vitalevakantieparken.nl

foto decoratief

nieuws

Snoeien doet groeien! Terugblik bijeenkomst Natuur op je Park

10-02-2023

Donderdag 9 februari was er weer een cursusdag van ‘Natuur op je Park’. Het was de tweede bijeenkomst van de derde cursusronde. Twee weken geleden vond de eerste bijeenkomst plaats, met als thema 'Gastvrij voor dieren'.
Lees meer

nieuws: Snoeien doet groeien! Terugblik bijeenkomst Natuur op je Park

nieuws

Informatiebijeenkomst Green Key en Blauwe Vlag

02-02-2023

In Gelderland is het project Green Key en Blauwe Vlag van start gegaan, speciaal gericht op de sector recreatie en toerisme. Hierin kunnen 26 ondernemers steun krijgen bij verduurzaming van hun bedrijf.
Lees meer

nieuws: Informatiebijeenkomst Green Key en Blauwe Vlag

nieuws

Goede start derde ronde cursus Natuur op je park

27-01-2023

Donderdag 26 januari vond de eerste bijeenkomst plaats van de derde ronde van de cursus Natuur op je park. De cursusgroep bestond uit 15 deelnemende vakantieparken en campings (het maximale aantal voor deze cursus).
Lees meer

nieuws: Goede start derde ronde cursus Natuur op je park

nieuws

500 parken, 500 kansen!

20-12-2022

De bestuurders van de Regiegroep Regiodeal Veluwe hebben deze week positief besloten op het voorstel voor de volgende fase van het Park van de Toekomst.
Lees meer

nieuws: 500 parken, 500 kansen!

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.