Skip to content

Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

07-04-2022 | Nieuws

Eigenaren verenigd op vakantieparken. Kaders, richtlijnen en tips

Tijdens de drukbezochte bijeenkomst Eigenaren verenigd, hoe regel je dat? van 23 februari 2022 bleek maar weer hoezeer het onderwerp leeft. En hoezeer er behoefte is aan de juiste kennis hierover. Daarom brengt het programma Vitale Vakantieparken nu een brochure uit: Eigenaren verenigd op vakantieparken. Kaders, richtlijnen en tips.

Deze brochure legt de verschillen uit tussen de Vereniging van Eigenaren (VvE) en de Eigenaarsvereniging, schetst voor beide soorten vereniging de wettelijke kaders en benoemt de kenmerken. Ook geeft de brochure richtlijnen en tips.

Download de brochure Eigenaren verenigd op vakantieparken. Kaders, richtlijnen en tips.

foto decoratief

nieuws

Werkbezoek Actie-agenda in de praktijk

01-04-2022

Dat de Veluwe het mooiste natuurgebied van Nederland is hoeft verder geen betoog, maar afgelopen vrijdag 1 april vormde het wel een bijzonder indrukwekkend decor voor een werkbezoek van het directeurenoverleg van de nationale Actie-agenda.
Lees meer

nieuws: Werkbezoek  Actie-agenda in de praktijk

nieuws

Opbrengsten Week van de Toekomst

26-03-2022

Tijdens de Week van de Toekomst, van 21 t/m 25 maart 2022, verdiepten vele deelnemers zich in het thema duurzaamheid. Dat deden ze in verschillende sessies, met elkaar en met experts, en elke dag rond een ander deelthema.
Lees meer

nieuws: Opbrengsten Week van de Toekomst

nieuws

Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

17-03-2022

Tweedaagse workshop woensdagochtend 6 april en 11 mei De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten met voor elk wat wils. De ene gast kiest voor een kleinschalig park met eenvoudige faciliteiten.
Lees meer

nieuws: Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

nieuws

Regiodeal Veluwe Gezamenlijke agenda voor passende wet- en regelgeving

17-03-2022

In 2020 bekrachtigde de rijksoverheid de Regiodeal Veluwe. Onderdeel van deze deal is het plan om een gezamenlijke agenda voor wet- en regelgeving te ontwikkelen.
Lees meer

nieuws: Regiodeal Veluwe Gezamenlijke agenda voor passende wet- en regelgeving

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.