Skip to content

Het programma Vitale Vakantieparken ná 2022: Wordt vervolgd!

21-04-2022 | Nieuws

Het huidige programmaplan loopt eind 2022 af. De stuurgroep VVP initieerde daarom een rondgang langs alle deelnemende partners: gesprekken met alle bestuurlijke coördinatoren over de toekomst van het programma VVP na 2022. Twee dingen zijn zeker: alle partners willen dóór met hun regionale samenwerking in het programma; én: de voortdurende dynamiek in de sector en op de Veluwe vraagt continu om nieuwe antwoorden.
 
In Wordt vervolgd! Programma Vitale Vakantieparken na 2022 staan de hoofdlijnen beschreven die de partners samen hebben geformuleerd. Ook leest u in dit document welke resultaten het programma al heeft bereikt, waarom de partners willen doorgaan, wat ze willen behouden in de samenwerking en wat wellicht anders of beter kan. En ook: welk commitment van hen daarvoor nodig is.
 
Meer weten? Download Wordt vervolgd! Programma Vitale Vakantieparken na 2022.

foto decoratief

nieuws

Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

07-04-2022

Eigenaren verenigd op vakantieparken. Kaders, richtlijnen en tipsTijdens de drukbezochte bijeenkomst Eigenaren verenigd, hoe regel je dat? van 23 februari 2022 bleek maar weer hoezeer het onderwerp leeft.
Lees meer

nieuws: Nieuwe uitgave Eigenaren verenigd op vakantieparken.

nieuws

Werkbezoek Actie-agenda in de praktijk

01-04-2022

Dat de Veluwe het mooiste natuurgebied van Nederland is hoeft verder geen betoog, maar afgelopen vrijdag 1 april vormde het wel een bijzonder indrukwekkend decor voor een werkbezoek van het directeurenoverleg van de nationale Actie-agenda.
Lees meer

nieuws: Werkbezoek  Actie-agenda in de praktijk

nieuws

Opbrengsten Week van de Toekomst

26-03-2022

Tijdens de Week van de Toekomst, van 21 t/m 25 maart 2022, verdiepten vele deelnemers zich in het thema duurzaamheid. Dat deden ze in verschillende sessies, met elkaar en met experts, en elke dag rond een ander deelthema.
Lees meer

nieuws: Opbrengsten Week van de Toekomst

nieuws

Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

17-03-2022

Tweedaagse workshop woensdagochtend 6 april en 11 mei De Veluwe is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten met voor elk wat wils. De ene gast kiest voor een kleinschalig park met eenvoudige faciliteiten.
Lees meer

nieuws: Ken je gast. Op reis met de Leefstijlvinder

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.