Skip to content

Uitnodiging: laat je bedrijf groeien door digital marketing

10-03-2023

Digitalisering, waar begin je?

Ben jij als ondernemer ervan bewust dat digitalisering de toekomst is, maar worstel je met dit onderwerp? Of wil je weten wat er (nog meer) mogelijk is qua digitalisering voor jouw vakantiepark? Dan is de Digitale Werkplaats Stedendriehoek (DWS) op 17 april iets voor jou!   Het programma Vitale Vakantieparken organiseert samen met Saxion, een werkplaats speciaal voor vakantieparken. Ondernemers die meer willen doen met digitalisering of juist worstelen met dit thema kunnen hier deze dag terecht.

Digitale Werkplaats voor vakantieparken
De DWS is een initiatief van Aventus en Saxion. In samenwerking met het Ondernemershuis hebben zij de Digitale Praatplaat ontwikkeld. Deze praatplaat is een tool om in gesprek te gaan over digitalisering met ondernemers, experts en studenten. Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • de online vindbaarheid;
  • een update van je website;
  • de online veiligheid;
  • digitalisering van werkprocessen;
  • het gebruik van social media.

Aan het eind van de bijeenkomst heb je als ondernemer meer inzicht in de digitale uitdagingen en kansen voor jouw vakantiepark.

Hoe werkt de DWS?
Tijdens de bijeenkomst is er een theoretisch deel, maar gaan de ondernemers vooral ook individueel aan de slag met de ontwikkelde tool. Door het stellen van vragen over verschillende digitale thema’s, definiëren we de specifieke vraag voor jouw vakantiepark. Vervolgens kijken we of we een passend werkpakket kunnen aanbieden vanuit de samenwerking VVP/Saxion. Dit kan bijvoorbeeld beteken dat studenten jou verder gaan helpen met de digitalisering op jouw vakantiepark. Ook kan er eventueel gekozen worden voor samenwerking met commerciële partijen. Deelnemers bepalen na de bijeenkomst zelf wat de (eventuele) vervolgstappen worden.

We werken met een groep van maximaal 6 deelnemers waardoor er voldoende mogelijkheid is om actief deel te nemen en ervaringen te delen. 

Voor wie?       
Deze ochtend is voor ondernemers van vakantieparken waarvan de gemeenten deelnemen aan het programma Vitale Vakantieparken. Dit zijn de volgende gemeenten: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Wanneer: 17 april 2023 
Tijd: 9.45 t/m 12.45 uur
Locatie : Gemeentehuis Nunspeet, Markt 1 in Nunspeet

Programma 
9:45 uur: Inloop  
10:00 uur: Welkom en Opening 
10:15 uur: Nulmeting uitvoeren/bespreken 
10:45 uur: Praatplaat maken en interpreteren
12:00 uur: Aan de slag met jouw vraagstuk met uitloop (1-meting)
12:45 uur: Afsluiting bijeenkomst met broodjes

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@vitalevakantieparken.nl (vóór 1 april). Er is plek voor 6 vakantieparken, dus wacht niet te lang met aanmelden! Per park is er voor één persoon plek. Vermeld bij je aanmelding: de naam van het park, de naam van de deelnemer en de functie van de deelnemer.

Vragen
Meer informatie of vragen? Stuur dan een e-mail naar Esther Karman, projectleider Vitale Vakantieparken: estherkarman@vitalevakantieparken.nl.

foto decoratief

nieuws

Veluwse gemeenten en provincie blijven investeren in integrale aanpak Vitale Vakantieparken

09-03-2023

Op 9 maart 2023 ondertekenen bestuurders van elf Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland het nieuwe programmaplan Vitale Vakantieparken 2023-2025.
Lees meer

nieuws: Veluwse gemeenten en provincie blijven investeren in integrale aanpak Vitale Vakantieparken

nieuws

Natuur en vakantieparken: denken vanuit kansen

08-03-2023

Hoe kan een recreatieve ontwikkeling samengaan met versterking van de biodiversiteit? Niet met een 0-effect, maar een plus-effect. We gaan voor een sterkere Veluwe met ruimte voor de natuur en een Veluwse beleving voor gasten.
Lees meer

nieuws: Natuur en vakantieparken: denken vanuit kansen

nieuws

Van één-park-één-plan naar gebiedsontwikkeling

08-03-2023

Naast de bekende aanpak van VVP 'één park, één plan' wordt ook gewerkt aan een gebiedsgerichte aanpak. Voor drie gebieden (in gemeenten Apeldoorn, Ermelo en Putten) is dit uitgewerkt in een zogenaamde uitvoeringsstrategie.
Lees meer

nieuws: Van één-park-één-plan naar gebiedsontwikkeling

nieuws

Gezocht: gebiedsregisseur recreatieclusters Veluwe

06-03-2023

Wij zoeken een gebiedsregisseur voor drie recreatieclusters op de Veluwe. Als gebiedsregisseur werk je samen met de gemeente en partijen uit het gebied aan aantrekkelijke toeristische gebieden, uiteraard mét vakantieparken.
Lees meer

nieuws: Gezocht: gebiedsregisseur recreatieclusters Veluwe

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.