Skip to content

Plant-en-klaarpakketten voor uitgeponde parken

02-04-2024 | Nieuws

We genieten allemaal met volle teugen van de natuur op de Veluwe. Hoe mooi is het als deze Veluwse natuur op het (vakantie)park al te beleven is? De natuur vindt dan ook zijn weg op uw park.

Speciaal voor parken met particuliere eigenaren (uitgeponde parken) hebben we een plant-en-klaarpakket samengesteld. Een pakket met struiken en vaste planten die van nature voorkomen op de Veluwe. Vogels, kleine dieren als egels en vleermuizen en insecten maken hier dankbaar gebruik van.

Met het plant-en-klaarpakket willen wij het voor onze ‘vaste gasten’ op de Veluwe makkelijk maken om ook een bijdrage te leveren aan de biodiversiteit op de Veluwe.

Wij vragen een eigen bijdrage van € 15 per plant-en-klaarpakket. Dit is ongeveer ¼ van de waarde van het pakket.

Doet u mee?

Kijk voor de inhoud en alle informatie op onze website: www.vitalevakantieparken.nl/inclusiefnatuur/plant-en-klaarpakketten

Graag opgeven per park, door het bestuur van de eigenaarsvereniging/coöperatie/EV of een andere vertegenwoordiging van het park.

Doe het vóór 6 mei 2024. Er is beperkt ruimte,  en op = op.

Levering van de plant-en-klaarpakketten vindt plaats in de eerste helft van juni. Levering vindt centraal per park plaats, u zorgt zelf voor de verdeling onder de kaveleigenaren. De bezorgdatum krijgt u twee weken van te voren te horen.

foto decoratief

nieuws

Een ochtend vol energie aan de slag tijdens de inspiratiesessie: Aan de lading

22-03-2024

terugblik -  We spraken tijdens de inspiratiesessie op 20 maart jongstleden over de hoe het zit wanneer een eigenaarsvereniging of individuele eigenaar van een huisje op een vakantiepark zonnepanelen of een laadpaal wil plaatsen.
Lees meer

nieuws: Een ochtend vol energie aan de slag tijdens de inspiratiesessie: Aan de lading

nieuws

Verhuur in eigen hand… Wel of niet doen?

04-03-2024

Terugblik Informeren en inspireren: daar ging het om tijdens de sessie Verhuur in eigen hand op 28 februari jl. Op gastlocatie gemeente Ede heette wethouder recreatie en toerisme Peter de Pater de aanwezigen welkom.
Lees meer

nieuws: Verhuur in eigen hand… Wel of niet doen?

nieuws

Alles wat je altijd al had willen weten over vakantieparken...

27-02-2024

... maar nog niet hebt kunnen vragen. Met die uitnodiging aan de leden van de Tweede Kamer organiseerde het programma Vitale Vakantieparken, in samenwerking met branchevereniging HISWA-RECRON, eind februari een informatieve werklunch.
Lees meer

nieuws: Alles wat je altijd al had willen weten over vakantieparken...

nieuws

Nieuwe Regio Deal toegekend aan Veluwe

09-02-2024

Het kabinet heeft zich uitgesproken over de vijfde tranche van de Regio Deals. Van de te verdelen € 384,6 miljoen onder verschillende regionale projecten in het land gaat er € 20 miljoen naar de Regio Deal Veluwe.
Lees meer

nieuws: Nieuwe Regio Deal toegekend aan Veluwe

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.