Skip to content

Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken

Het programma Vitale Vakantieparken heeft voor gemotiveerde en ambitieuze ondernemers uiteenlopende vormen van ondersteuning. Of het nu gaat om innovatieve ideeën rondom de energietransitie, nadenken over een uniek concept of het uitwerken van een marketingaanpak. Het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken kan vakantieparken een boost geven.

Boost voor jouw park
Het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken steunt ondernemers bij het ontwikkelen van nieuwe perspectieven. We adviseren over positionering, nieuwe recreatieproducten, kostenbesparingen, duurzaamheid en/of innovatie. Het team werkt met experts op diverse terreinen. De aanpak en werkwijze worden voortdurend herijkt op basis van advieservaringen en nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Maatwerktraject
Wij bieden een traject op maat, afgestemd op het vraagstuk van de ondernemer en het vakantiepark. Na een eerste kennismaking ontwerpen wij samen met de vakantieparkeigenaar een geschikte strategie. Het traject bestaat vaak uit een intake, bedrijfsbezoek en persoonlijke coaching.

Specialisten
Het team bestaat uit verschillende specialisten, passend bij specifieke vraagstukken. Denk aan: bedrijfseconomen, architecten, marketeers, conceptontwikkelaars, strategen, hospitality-experts, juristen en mediators. Samen vormen ze een krachtig team dat vanuit diverse perspectieven naar uitdagingen kijkt. Het resultaat? Passende en soms ook verrassende inzichten, oplossingen en inspiratie.

Ervaringen
Al flink wat recreatieondernemers hebben al gebruikgemaakt van de diensten van het Kwaliteitsteam. Hier lees je meer over hun ervaringen.

Advies op het gebied van duurzaamheid door het Kwaliteitsteam, is onderdeel van het Regio Deal project van Park van de Toekomst.

Contact

Benieuwd wat het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Jan Lowin IJzerman (projectleider Kwaliteitsteam): janlowinijzerman@vitalevakantieparken.nl

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.