Skip to content
Introfoto

Plant-en-klaarpakketten

In juni leverden we 300 plant-en-klaar pakketten bij 20 vakantieparken verspreid over de Veluwe. Deze pakketten zijn speciaal bedoeld voor de parken met particuliere eigenaren (de uitgeponde parken). Er is hier minder gemeenschappelijke ruimte om Veluws groen aan te planten. Daarom bedachten we het plant-en-klaarpakket, zodat alle particuliere eigenaren op hun eigen kavel een stap(je) kunnen zetten in méér natuur op het park. En dit idee is met enthousiasme ontvangen!

De pakketten bestaan uit 3 heesters en 12 vaste planten. De bijgeleverde plant-en-klaargids geeft uitleg over de soorten die van nature op de Veluwe voorkomen én wat je als eigenaar nog meer kan doen voor de biodiversiteit in de tuin.

Zo betrekken we ook de uitgeponde vakantieparken bij méér Veluwse natuur op het park. Zorg jij als eigenaarsvereniging voor enthousiaste kaveleigenaren? Dan leveren wij de plant-en-klaarpakketten tegen een kleine vergoeding.

In het voorjaar 2025 doen we weer een ronde. Je kunt je hier alvast voor opgeven. Stuur een mail naar Esther Karman: estherkarman@vitalevakantieparken.nl

  

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.