Skip to content
Introfoto

Kwaliteitsteam

Het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken ondersteunt recreatieondernemers die hun park verder willen ontwikkelen en een kwaliteitsslag willen maken. Zij kunnen advies krijgen over onder meer positionering, nieuwe recreatieproducten, kostenbesparingen en innovaties. Het team werkt met experts op tal van terreinen, zoals ondernemerschap, bedrijfsvoering, recreatie en de omgeving.

 Als ondernemer in de recreatiesector word je voortdurend uitgedaagd. Door veranderingen in de markt, de gewenste groei van je bedrijf, investeringsmogelijkheden of een marketingvraagstuk. Of je hebt te maken met permanente bewoning op het park of met een uitdagend vraagstuk over een eigenarenvereniging. En ondertussen moet je ook de balans tussen werk en privé goed houden. Is dit beeld herkenbaar en wil je je bedrijf een stap verder brengen? Het Kwaliteitsteam Vitale Vakantieparken biedt ondersteuning.

Maatwerktraject

Het Kwaliteitsteam biedt een traject op maat, afgestemd op jouw vraagstuk en de situatie van jouw vakantiepark. Onder het motto ‘Eén park, één plan’. Na de kennismaking ontwerpt het kwaliteitsteam samen met jou een passend traject. Mogelijke onderdelen zijn een intake, bedrijfsbezoek en coaching.

Specialisten

Het Kwaliteitsteam betrekt specialisten die passen bij jouw specifieke vraagstuk: bedrijfseconomen, architecten, marketeers, conceptontwikkelaars, strategen, hospitality-experts, juristen of mediators. Die specialisten vormen als het ware jouw eigen kwaliteitsteam. Vanuit verschillende invalshoeken kijken zij samen met jou naar het vraagstuk. De opbrengst? Passende en soms ook verrassende inzichten, oplossingen en inspiratie.

Ervaringen met het Kwaliteitsteam

Verschillende recreatieondernemers hebben al gebruikgemaakt van de diensten van het Kwaliteitsteam. Lees over hun ervaringen.

Meer weten?

Benieuwd wat het Kwaliteitsteam voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met de projectleider via info@vitalevakantieparken.nl.

Blijf op de hoogte. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk ons nieuwsbrievenarchief.